مشارکت مردمی در تولید و برداشت ذرت سفید اونیدا

مشارکت مردمی در تولید و برداشت ذرت سفید اونیدا

کسب‌وکارهای نوپا:مشارکت مردمی در تولید و برداشت ذرت سفید اونیدا تنها راه ادامه این کسب وکار سنتی است.این ذرت که با نام‌های ایروکوا یا ذرت سفید توسکارا نیز شناخته می‌شود – کمی متفاوت از همتایان مدرن خود به نظر می‌رسد. این گونه موروثی دارای دانه‌های مرواریدی و به رنگ کره‌ای کم‌رنگ است و خوشه‌ها می‌توانند به اندازه یک ساعد رشد کنند. ساقه‌ها می‌توانند ۱۸ فوت ارتفاع و ۴ اینچ قطر داشته باشند. هیبریدهای مدرن اندازه ساقه و بلال ذرت یکنواخت‌تری دارند. هیچ ماشین‌آلات مدرنی وجود ندارد که بتواند ساقه ۱۸ فوتی ذرت را برداشت کند. بنابراین، در عوض، کشاورزان باید به روش‌های بسیار قدیمی‌تری تکیه کنند: کل محصول باید با دست برداشت و فرآوری شود.

کایل ویسنسکی، مدیر تسیون‌ههکو، گفته : «بهترین وسیله برای کاری که ما انجام می‌دهیم، مردم هستند.» برای برداشت این مقدار ذرت، حدود ۵۰۰ نفر برای کمک حاضر می‌شوند.

کایل میگوید: «ما از جامعه دعوت می‌کنیم. که شامل کل جامعه می‌شود، نه فقط ملت – تا به اینجا بیایند و در چیدن ذرت و پوست کندن آن به ما کمک کنند. این یک رویداد بزرگ است.»

این مزرعه همچنین میزبان بازاری با محصولات کشت‌شده توسط قبیله است و رهبران قبیله غذاهای سنتی مانند پوره ذرت سفید یا خورش ذرت هندی سرو می‌کنند. ذرت سفید سنگ بنای غذاهای اونیدا است زیرا فوق‌العاده مغذی است: کایل می گوید که هم کربوهیدرات کمی دارد و هم تا ۲۴ درصد پروتئین، در مقایسه با ذرت شیرین تجاری که حدود ۴ درصد پروتئین دارد.

علاوه بر کار برداشت، بازدیدکنندگان یاد می‌گیرند که چگونه ذرت را ببافند. پوست بلال کنده می‌شود تا فقط سه برگ باقی بماند. آن برگ‌ها با یک بلال دیگر به هم بافته می‌شوند تا ۶۵ خوشه از یک بافت مرکزی بلند آویزان شوند. یعنی، حدود ۶۵ بلال؛ وزن ذرت در یک سال خوب می‌تواند بافت را از هم جدا کند. کارگران باتجربه می‌توانند در ۱۰ دقیقه یک بافت درست کنند؛ یک کارآموز جدید نزدیک به ۳۰ دقیقه زمان صرف خواهد کرد.

دلیلی برای این همه تلاش وجود دارد: ذرت باید خشک شود تا نگهداری شود. بیش از ۳۰ سال، این مزرعه روش‌های مختلفی را برای خشک کردن سریع و یکنواخت ذرت آزمایش کرده است. در کمال تعجب، آنها تصمیم گرفتند که روش سنتی بهترین عملکرد را دارد.

کایل اضافه میکند که:: “وظیفه اصلی ما پرورش و نگهداری ذرت سفید اونیدا است تا بتوان آن را به نسل‌های آینده منتقل کرد.”«این ذرت از نوع ذرت‌های گرده افشان آزاد است. بنابراین این ذرت اصلی است که توسط خالق به مردم اونیدا داده شده است. هیبرید نشده، تغییر نکرده است. از زمان‌های بسیار قدیم از بذر ذخیره شده پرورش یافته است.»

گروه آموزش

  • هنوز نظری ندارید.
  • افزودن دیدگاه