تولید پشمک توسط یک دندانپزشک!

تولید پشمک توسط یک دندانپزشک!

کسب‌وکارهای نوپا:تولید پشمک توسط یک دندانپزشک از عجایب روزگار است.اگه دندونپزشکتون تا حالا بهتون گفته که شکر برای دندون‌هاتون ضرر داره، پس عجایب روز امروز ممکنه غافلگیرتون کنه. تا حالا فکر کردید چه کسی پشمک رو اختراع کرده؟ باور کنید یا نه، این خوراکی شیرین و شیرین توسط یه دندونپزشک اختراع شده!

ویلیام موریسون، دندونپزشک، اولین پشمک رو در سال ۱۸۹۷ با کمک یه آبنبات‌ساز به نام جان سی. وارتون درست کرد. تعجب کردید که یه دندونپزشک درگیر این ماجرا بوده؟ به هر حال، مگه شکر دشمن اصلی دندونپزشک نیست؟ خب، بله، هست. با این حال، پشمک آنقدر که انتظار دارید برای دندان‌ها مضر نیست. اگرچه حاوی مقدار زیادی شکر است، اما بیشتر آن از هوا ساخته شده است.

به همین دلیل، پشمک در واقع قند کمتری نسبت به سایر خوراکی‌های کارناوال مانند سیب‌های آب‌نباتی و کیک‌های قیفی دارد. در سال ۱۹۰۴، موریسون و وارتون پشمک خود را که آن را «نخ دندان پری» می‌نامیدند، به نمایشگاه جهانی سنت لوئیس بردند. آنها هر جعبه را به قیمت ۲۵ سنت فروختند. اگرچه ممکن است امروز زیاد به نظر نرسد، اما در آن زمان نصف قیمت بلیط نمایشگاه بود! اگرچه مردم ممکن است فکر می‌کردند که این آب‌نبات گران است، اما حاضر بودند برای آن پول بپردازند.

موریسون و وارتون بیش از ۶۸۰۰۰ جعبه نخ دندان پری را در نمایشگاه فروختند. اولین دستگاه‌های پشمک غیرقابل اعتماد بودند. آنها با صدای بلند تق‌تق می‌کردند و اغلب خراب می‌شدند. در سال ۱۹۴۹، شرکت محصولات مدال طلایی سینسیناتی، اوهایو، یک پایه فنری برای دستگاه‌هایی که به این کار کمک می‌کردند، معرفی کرد. امروزه، شرکت گلد مدال پروداکتس تقریباً تمام دستگاه‌های پشمک‌سازی را تولید می‌کند. دفعه‌ی بعد که در نمایشگاه ایالتی از پشمک‌سازی لذت بردید، نگاهی به دستگاه بیندازید!

شاید باید از محصولات گلد مدال پروداکتس برای میان وعده‌تان تشکر کنید. خب، چه اتفاقی درون دستگاه پشمک‌سازی می‌افتد؟ ابتدا شکر ذوب می‌شود تا به مایع تبدیل شود. سپس، دستگاه با عبور دادن آن از سوراخ‌های ریزی که مایع را شکل داده و خنک می‌کنند، شکر مایع را می‌چرخاند. پس از خنک شدن، شکر دوباره به جامد تبدیل می‌شود. سپس اپراتور یک مخروط کاغذی را درون دستگاه می‌چرخاند و هزاران رشته شکر کریستالی کوچک را جمع‌آوری می‌کند. وقتی پف پشمک به اندازه‌ی مناسب رسید، وقت خوردن آن است!

اگر کنجکاو هستید که پشمک چگونه رنگ صورتی و آبی خاص خود را به دست می‌آورد، ممکن است از فهمیدن اینکه پشمک، درست مانند شکر، به طور طبیعی سفید است، شگفت‌زده شوید. پشمک‌های صورتی و آبی با رنگ‌های خوراکی رنگ می‌شوند. بنابراین اگر یک دندانپزشک پشمک درست کرده باشد، باید کاملاً سالم باشد، درست است؟

خب، نه لزوماً. اگرچه پشمک در مقایسه با سایر خوراکی‌های کارناوال قند بسیار کمی دارد، اما همچنان تقریباً به اندازه یک قوطی نوشابه قند دارد. این بدان معناست که هر از گاهی می‌توان از آن به عنوان یک خوراکی خوب استفاده کرد، اما قطعاً نباید هر روز پشمک بخورید.

گروه آموزش

  • هنوز نظری ندارید.
  • افزودن دیدگاه