آغاز بانکداری الکترونیک در ایران

آغاز بانکداری الکترونیک در ایران

کسب‌وکارهای نوپا:بانکداری الکترونیک در ایران به طور فعال از سال ۱۳۷۰ آغاز شد. البته اولین دستگاه خودپرداز در سال ۱۳۵۱ در ایران نصب شد، اما به این دلیل که مردم از آگاهی های لازم در ارتباط با دستگاه های ATM برخوردار نبودند، نمی توانستند اعتماد کنند و بنابراین این دستگاه های خودپرداز چندان مورد استقبال قرار نگرفت.

تا سال ۱۳۷۰ که این دستگاه ها مورد استقبال زیادی قرار گرفت و بسیار هم محبوب شد به طوری که دستگاه های خودپرداز موجود، پاسخگوی نیاز کاربران نبود. به این دلیل در سال ۷۶ دستگاه های pos یا دستگاه پایانه فروشگاهی (پوز) به چرخه ی بانکداری وارد شد که روند رشد سریع آن باعث شد که هر فروشگاه چندین دستگاه کارت خوان (pos) داشته باشد.

در نهایت در سال ۹۱ بانک مرکزی، شبکه یکپارچه پرداخت شاپرک را راه اندازی کرد و این در رشد درگاه های پرداخت اینترنتی نیز تاثیرگذار بود.

امروزه استفاده از کارت های اعتباری در کشور ،بیش از گذشته رواج یافته است و شرکت های متعددی در این زمینه در حال فعالیت هستند و انواع کارت اعتباری را ارائه کرده اند. «ثمین» اولین کارت اعتباری در ایران است و از سال ۱۳۷۹ تاکنون خدمات این کارت ارائه کرده‌است.

این شرکت حدودا از سال ۱۳۷۹ شروع به کار کرده است و بخش تجارت الکترونیک ایزایران هم به این شرکت منتقل شده است

با پیشرفت تکنولوژی، تحول عظیمی در بانکداری الکترونیک اتفاق افتاد، دستگاه های خودپرداز ، دستگاه های POS و کارت های بانکی با نوار مغناطیسی اختراع شد؛ و سال ها بعد کارت های اعتباری روی کارآمد.

امروزه صنعت لندتک توانسته است گامی مثبت و موثر در راستای بانکداری الکترونیکی بردارد با این هدف که خرید اقساطی را برای علاقه مندان آسان نماید.

صنعت لندتک به منظور سهولت خرید اقساطی هر آنچه مشتریان محترم نیاز دارند، اقدام به اعطای امتیاز الکترونیکی نموده است و این امتیاز را در قالب کارت های اعتباری در اختیار آن ها قرار داده است. به این ترتیب مشتری با استفاده از این کارت اعتباری نقدا خرید می کند و بعدا آن هزینه را به شرکت مربوطه به صورت اقساطی بازپرداخت می نماید.

گروه آموزش

  • هنوز نظری ندارید.
  • افزودن دیدگاه