ضرورت حمایت از کار آفرینان جوان و استارتاپها

ضرورت حمایت از کار آفرینان جوان و استارتاپها

کسب‌وکارهای نوپا:حمایت از کار آفرینان جوان و استارتاپها یک ضرورت است.به اعتقاد کارشناسان در صورتی که قوانین زائد و پیچیده و مقررات سخت از پیش روی کارآفرینان برداشته شود، طرح‌های اشتغال و کسب و کار به سرعت به مرحله اجرا می‌رسد و دیگر دغدغه‌ای برای تولیدکنندگان و کارآفرینان در کشور باقی نمی‌ماند.

در حال حاضر شرایط اقتصادی کشورها به گونه‌ای است که نیاز به ایجاد و توسعه کسب و کارها روز به روز بیشتر احساس می‌شود. در این شرایط دولت‌ها باید در مقوله کارآفرینی سرمایه‌گذاری کنند و با تربیت کارآفرینان روند ایجاد درآمد و اشتغالزایی را بهبود بخشند.

«کار آفرینی» فرایند تأسیس یک کسب‌ و کار بر مبنای یک فکر و ایده نو است. هم اکنون در عرصه جهانی افراد خلاق و نوآور به‌ عنوان کارآفرین‌ منشأ تحولات بزرگی در عرصه تولید و خدمات شده‌اند؛ حتی شرکت‌های بزرگ جهانی برای حل مشکلات خود به کارآفرینان مراجعه می‌کنند.

کارآفرینی در تعریف به فرایند خلق محصول یا خدمتی جدید و با ارزش گفته می‌شود که با صرف زمان و تلاش کافی و پذیرش ریسک‌های مالی و اجتماعی توسط فرد منجر به تولید ثروت و استقلال مالی وی می‌شود.

به اعتقاد کارشناسان، کارآفرینی فرایند شروع یک کسب‌وکار جدید است و کارآفرینان شکاف بازار را شناسایی کرده و محصول یا خدماتی را برای رفع آن نیاز توسعه می‌دهند.

در همین راستا، بهزاد سام دلیری – مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تهران – در گفت‌وگو با ایسنا، معتقد است که کمبود فرصت‌های اشتغال در جامعه یکی از عوامل افزایش آسیب های اجتماعی است.

وی علت بسیاری از آسیب‌های اجتماعی را کمبود فرصت‌های اشتغال در جامعه می‌داند  که عاملی برای افزایش میزان طلاق و بزه‌های اجتماعی و ناهنجاری‌ها در جامعه به شمار می‌رود.  

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تهران با تاکید بر لزوم ترویج فرهنگ و روحیه کارآفرینی در میان اقشار مختلف جامعه به ویژه فعالان اقتصادی، دانشجویان و نخبگان می‌گوید: هر چقدر کارآفرینی در کشور توسعه پیدا کند به همان اندازه هم  فرصت و بستر بیشتری برای کمک به شغل یابی و اشتغالزایی در جامعه به ویژه برای افراد کم برخوردار، زنان سرپرست خانوار و جوانان جویای کار فراهم می‌شود.

سام دلیری بر ضرورت حمایت‌ از کارآفرینان جوان و استارت آپ ها تاکید کرده و می‌افزاید: بر همین اساس رویکرد دولت و مجلس در برنامه هفتم، حمایت از کارآفرینان خرد و کوچک در مناطق روستایی و کم برخوردار است.

 بی تردید تمام دستگاه‌ها و سازمان‌ها باید کمک کنند تا تولید بدون دغدغه در کشور شکل گیرد و افراد خلاق، ایده‌های کارآفرینی خود را به ظهور و بروز برسانند.

اگر قوانین زائد و پیچیده و مقررات سخت از پیشروی کارآفرینان برداشته شود طرح‌های اشتغال و کسب و کار به سرعت به مرحله اجرا می رسد و کشور از مزایای آن منتفع می‌شود. ضمن آنکه مانع و دغدغه‌ای برای تولیدکنندگان و کارآفرینان در کشور باقی نمی‌ماند.

بسیاری از کارشناسان بازار کار بر لزوم اصلاح فضای کسب و کار، ‌حذف موازی‌کاری های غلط و برداشته شدن انحصار تاکید دارند و معتقدند با توجه به پیشرفت‌های علمی‌ دنیا و کسب‌ و کارهای جدیدی که به دنیا معرفی شده لازم است که برخی قوانین نوسازی و بروزرسانی شوند.

گروه آموزش

  • هنوز نظری ندارید.
  • افزودن دیدگاه