کسبوکارهای نوپا:رقابت برای تعیین بهترین نان باگت در پاریس فردا برگزار می شود. در این مسابقه هیئت منصفه ای که تعیین خواهد کرد کدام نان باگت از همه ارزشمندتر است، این هیئت متشکل از متخصصان مختلف از طبقات مختلف جامعه خواهد بود. این افراد شامل نیکلاس بونت اولالدج، معاون شهردار پاریس و همچنین نمایندگان فدراسیون های حرفه ای، از جمله رئیس اتحادیه نانوایان پاریس بزرگ، روزنامه نگاران و متخصصان واجد شرایط خواهد بود. هیئت داوران همچنین شامل ۶ نفر از ساکنان پاریس خواهد بود که بهطور تصادفی انتخاب شدهاند و اگر کسی هم در پایتخت فرانسه زندگی میکندمیتواند عضو هیئت داوران شود.
طول یک باگت پاریسی مناسب باید بین ۵۰ تا ۵۵ سانتیمتر، وزن بین ۲۵۰ تا ۲۷۰ گرم و حداکثر نمک آن ۱.۴ گرم در هر ۱۰۰ گرم نان معمولی باشد (یعنی تقریباً ۱۶.۸ گرم نمک به ازای هر کیلوگرم آرد با یک میزان هیدراتاسیون ۶۴٪. .باگتهابر اساس پنج معیار خاص مورد قضاوت قرار می گیرند: پخت، طعم، خرده نان، متخلخل بودن و ظاهرزیبا.این مسابقه یکی از بهترین شیوها برای جذب علاقه مندان به فعالیت در حوزه تولید نان و نیز معرفی محصولات تولیدی در کشور فرانسه است.
گروه کسب وکار
افزودن دیدگاه